Om Vandsky

Mit navn er Martin Schmidt og jeg er manden bag virksomheden Vandsky.
Martin Schmidt Adm. Direktør NedTrap Historien om Vandsky

 

Jeg har skabt en række produkter, som kan gøre alle former for absoberende tekstiler vand- og smudsafvisende. Alle produkterne er vandbaseret og biologisk nedbrydelige, så vores natur skånes, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Jeg er lidt af en computernørd og besluttede mig derfor om at lave en webshop på hobby plan, så andre også kunne få glæde af disse fanstiske produkter. Dette har de sidste par år udviklet sig til, at Vandsky har været i Go’ morgen Danmark og har været repræsenteret som et af BoligLiv’s 100 bedste idéer for 2017, samt at andre forhandlere har vist interesse for produkterne og nu sælger Vandsky i deres butikker.

-mange tak for jeres støtte igennem tiden, jeg ser frem til udvide mit sortiment, men andre spænderne imprægnerings produkter.  

Hvorfor Vandsky

I slutningen af 2015 var jeg på udkig efter et imprægnerings produkt, som kunne anvendes på andet end blot sko og støvler, da jeg også gerne ville beskytte mine jakke og min datters flyverdragt.

Jeg søgte internettet igennem og fandt frem til, at størstedelen af alle imprægnerings produkterne på markedet i Danmark, er fyldt med silikone, som fuldstændig stopper for åndbarheden af det behandlede materiale. Derudover, inderholder mange af produkterne kemi, som har vist sig at være yderst skadeligt for mennesker og vores natur. Derfor udvidede jeg min søgning til andre lande i EU, i håbet om at finde et produkt, som var åndbart og biologisk nedbrydelig. I et af vores nabolande fandt jeg en producent, som levede op til disse forventninger. Jeg fik kontakt til virksomhedens direktør og fik tilsendt 200 ml af deres væske. Jeg testede det på min sko, samt min vinterjakke, som på ingen måder var vandafvisende længere. Jeg var i begyndelsen meget skeptisk, men da jeg testede resultatet, blev jeg positivt overrasket. Det var næsten urealistisk at se, hvordan vandet trillede ned af jakken og mine sko var blevet så vandafvisende, at jeg kunne træde ned i en vandpyt, uden at få våde fødder.